Print

Firmamassage

Behovet for personalepleje bliver større og større.
Hvis I gerne vil gøre noget ekstra for jeres medarbejdere, kan ryg- og nakkemassage være et godt sted at starte.


Vi ved, at rigtig mange mennesker har daglige smerter. Disse smerter kan stamme fra meget ensartet og statisk arbejde. Det kan være kontorpersonale, der bruger meget tid foran skærmen, frisøren med de dårlige arbejdsstillinger, eller fabriksarbejderen, der laver samme bevægelse igen og igen. Smerter i hoved og krop kan også komme af stress.
Jævnlig dybdegående massage af nakke og ryg kan give en længerevarende følelse af velvære, løsne de spændte og ømme muskler og fjerne smerterne.


MM Body Care v/Margit Madsen kan give arbejdspladsen og dens medarbejdere:


Jeres virksomhed kan, i samarbejde med MM Body Care v/Margit Madsen sammensætte en massageordning efter jeres specifikke ønsker og behov.

En dybdegående massage af nakke og ryg, tager 25 min., og jeg kommer til virksomheden, så transporttiden spares. Men hvis I ikke har pladsen eller muligheden for, at jeg kan komme til jer, er både du og dine medarbejdere mere end velkomne i min klinik.
Prisen for 25 min. dybdegående massage er 260,- kr. Det er jeres valg om I som virksomhed vil betale det hele, - kun arbejdstiden/behandlingen eller yde et tilskud.


Jeg kan også tilbyde gavekort, som I kan bruge som firmagave i forbindelse med Helligdage, fødselsdage, jubilæum, eller som belønning for en god indsats.

Ring eller send en mail – så vi kan lave en aftale om vilkårene for en eventuel forsøgsperiode.

 

 


Bestil tid online - klik her

Åbningstider

  • Mandag - fredag Kl. 09:30 - 16:30

  • Derudover efter aftale,

  • Tidsbestilling enten online eller pr. telefon
  • Betaling: Kontant eller mobilepay

  • CVR: 35281568